nedjelja, 18. prosinca 2016.

Ovaj ZELENI ŠEJK ne samo da je ZDRAV - VEĆ UNIŠTAVA AKNEI BUBULJICE NA VAŠEM LICU !


Ako se na vašem licu često pojavljuju nesnosne akne i bubuljice, važno je da znate da se ovaj problem ne rešava samo spolja, već i iznutra – pravilnom ishranom.

Sastojci:

– sok od pola limuna
– polovina manjeg krastavca
– šaka svežeg spanaća
– dva manja lista kelja
– kašičica semenki komorača
– kašičica rendanog svežeg đumbira
– jedna jabuka ili kruška za zaslađivanje
– 2 dcl vode. 


Sigurno ste se barem jednom suočili sa zaista neugodnim, a nerijetko i bolnim aknama.. Sigurno ste vidjeli razne proizvode koje možete kupiti da bi se riješili bubuljica, naravno cijena tih preparata je zaista dosta visoka, i velika većina ljudi nema novac da sebi to priušti.. Ali i oni koji kupe te mnogo skupe preparate za čišćenje lica, razočaraju se nakon nekoliko nanošenja, jer njihova koža ne da postane bolja, nego samo bude još gora.. Dakle, što možemo zaključiti iz svega ovoga, je da kupovinom tih raznih preparata za lice samo BACAMO NOVAC !! 

Ovom prirodnom smjesom, gdje vam ne treba zaista puno novca, jer sastojci koji se koriste su dosta jeftini, i vjerovatno većinu toga već imate u svojoj kući.. Ovaj prirodan sastojak na veoma učinkovit način, uništava akne, bubuljice i ostale nečistoće sa vađeg lica, za prilično malo vremena.. Nakon samo par nanošenja, vaše lice će postati mekano, i bubuljice će polako početi nestajati.. Ja to koristim već neko vrijeme i lice mi je potpuno čisto, a ono što je zanimljivo je da ovu smjesu možete koristiti koliko god vi to želite, jer ne šteti vašem licu na bilo koji način, kao što to rade preparati koje kupite i koje sadrže razna hemijska sredstva koja štete vašem licu i zdravlju... Ono što je najbitnije za ovu smjesu, je da koristite svježe sastojke koje sam iznad navela, jer svježi sastojci daju najbolje rezultate. 

Nemojte odustajati već nakon nekoliko nanošenja, budite uporni i to će vam se isplatiti, znam to iz iskustva. Ovu masku najbolje da stavljate uveče prije spavanja jer tada se najmanje krećete i najbrže ćete vidjeti rezultate.. Podijelite ovaj recept sa svojim prijateljima, neka i oni saznaju za ovaj odličan prirodni recept.. SRETNO !

Nema komentara:

Objavi komentar