ponedjeljak, 19. prosinca 2016.

SKINITE NEŽELJENE KILOGRAME: Uz pomoć ovoga možete smršati 30 kilograma za mjesec dana



Prema studiji istraživača iz Irana, kim je izuzetno efikasan u podsticanju procesa sagorevanja masti u organizmu. Studija je 3 mjeseca uključivala dvije grupe od 44 žene, od kojih su sve imale višak kilograma.
Tokom istraživanja, žene su dobile savjet o zdravoj ishrani i bilo im je dozvoljeno konzumirati 500 kalorija dnevno. Jedina razlika je bila da je jedna grupa imala uključeno 3 grama kima u prahu u ishrani na redovnoj dnevnoj bazi.
Nalazi su bili zapanjujući. Kim grupa izgubila je 14 kilograma više od grupe koja je samo konzumirala običnu hranu za dijetu.
Osim toga, kim grupa izgubila je više masti – 14.64%, za razliku od druge grupe, koji je samo izgubila samo 4,91% masti. Istraživači su zaključili da je filosterol koji sadrži kim razlog zašto se pojačao metabolizam u procesu sagorijevanja masti.

Meni je ovo zaista dosta pomoglo, smršala sam 15 kilograma i sada se osjećam fantastično.. Uvijek sam se sramila ići na more, jezera, bilo me sram skinuti se jer sam bila mnogo debela, ali sam napokon to riješila. Bila sam debela čak i cijelo svoje djetinjstvo, najgore je što su me vršnjaci zezali i svašta pričali o meni. Uvijek sam željela smršati, radila sam naporno na tome, pila razne čajeve, napitke, trudila sam se što sam više mogla. Vježbala sam po cijeli dan kako bi smršala, ali sve je bilo uzalud. Kilogrami nisu željeli otići nikako. Sve te godine sam provela u pokušaju da smršam, ali sve je bilo bezuspješno. Ali napokon sam našla rješenje. Ovo mi je preporučila jedna prijateljica koja je takođe smršala uz pomoć ove nevjerovatne biljke. Ona je ovo vidjela na internetu i zaista joj je pomoglo kao i meni. Nadam se da će i vama pomoći kao i nama i da ćete steći pravu figuru iz snova koju ste uvijek željeli! Sretno u mršanju!

Nema komentara:

Objavi komentar